Co pořídit do výbavičky pro miminko jako první

 

 

Je to tady, čekáte miminko!
 
Díváte se na dvě čárky na těhotenském testu a možná ještě zatím ani netušíte, jak moc se vše změní. Bude to jízda, ale parádní jízda! :) Zažila jsem to dvakrát. Můj život se otočil vzhůru nohama, najednou bylo jedno, co chci nebo potřebuju já, byl tady někdo důležitější.

 

Než si to všechno sedlo, chvilku to trvalo. Byly dny, kdy jsem manžela po jeho příchodu z práce vítala v ranním pyžamu, ve kterém jsem mu ráno dávala pusu. Ale pak zase byly chvíle, kdy jsem si dala kafe, otevřela knížku a zkoukla seriál. Všechno je to o nějakém systému.

 

Ze začátku člověk plave, nic neumí, nic neví. Ale jak dny plynou, pochopíte, co má vaše miminko rádo, co se mu líbí a naopak. Uděláte si rituály a naladíte se na stejný rytmus. 
 
 
Začněte dekou
 
Než tohle všechno přijde a vy vašeho miláčka přivedete na svět, je fajn mít připraveno vše, co bude třeba. Honí se vám v hlavě, že byste tááák rády nakupovaly, ale nemáte absolutně tušení s čím začít? A všichni kolem vás vám tak moc chtějí pomoct, že na vás chrlí jednu zaručenou dobře míněnou radu za druhou a vy jste ještě ztracenější? Nebojte, mám řešení :) Začněte dekou
 
To jste nečekali, co? :) Ač se to nezdá, deka je jedna z nejpraktičtějších a nejdůležitějších věcí ve výbavičce. Proto určitě kupte deku kvalitní, která vydrží. V kočárku, postýlce i autosedačce zahřeje, na návštěvě nabídne prostor pro protažení a na cestách poslouží jako přebalovací podložka. Já navíc věci ráda barevně ladím a je fakt super krásný, když to k sobě všechno pasuje. A deka je věc, která je hned po kočárku vidět nejvíc. Proto vyberte materiál a barvu, která vám sedne. 
  
 
 
  
 
Taky rádi věci ladíte?
 
Pro holčičky mám v nabídce světlounce růžové pink deky, zateplenou i nezateplenou, které můžete krásně sladit s dudlíky, klipem, čepičkou, bačkůrkami, slintáčkem, muchláčkem, chrastítkem a spacím pytlem.
 
Pro chlapečky jakbysmet, přece je neošidim :) Světlé mint deky s kožíškem nebo bez a sladěnými dudlíky. A nebo deku v barvě tmavá mint ladící s dudlíkyklipem, čepičkou, bačkůrkami, slintáčkem, muchláčkem i spacím pytlem.
Kdo neholduje barvě pink ani mint, může šáhnout po hořčicové, šedé nebo tmavě modré.
 
Takže jestli jste stejně jako já taky "matka-ladič", na mým eshopu www.bejbis.cz se vyblbnete. Holandský výrobce prostě ví, co my matky chceme. Tak neváhejte a do výbavičky určitě tuhle kvalitku pořiďte co nejdřív, ať vám ji jiná „ladička“ nevyfoukne :)
 
P.S. Držim palce, všechno si časem sedne, nebojte ;)